Publisert: 21.07.2008 av Trine Kvalø

Her kan du laste ned, eller søke i kart og kartdata for Vikna kommune.
Her finner du kart over Vikna kommune med info. om severdigheter, overnatting, spisesteder mv. Videre er det lagt ut et kart over tursti Borgan - Lyngstuen, "bykart" for Rørvik sentrum, og link til digitalt kartverk for Vikna og Nærøy.

Kart over Vikna
Kartet er utarbeidet for å gi informasjon om Borgan og Frelsøya naturreservat og dyrelivsfredningsområde. Kartet dekker hele kommunen, og gir også opplysninger om severdigheter, attraksjoner, spisesteder, overnatting mv.

Informasjon om verneområdene i Ytre Vikna
Informasjonsbrosjyre om dyrelivet i verneområdene og utdrag fra vernebestemmelsene.

Tursti på Borgan.

Tursti Borgan-Lyngstuen
Kart over Borgan, der tursti Borgan-Lyngstuen er avmerket.

Utsnitt av Rørvik sentrum før utbyggingen på Kullbryggholmen.
"Bykart" - Rørvik
"Bykakart" over Rørvik. Kartet ble utgitt i 2005, opplysningene er ikke oppdatert og det vil derfor være noen mangler.

Turistbrosjyre - Kart over Vikna
Kart over Vikna, med en del turistinformasjon. Brosjyren ble trykket i 2005, og er ikke oppdatert. Det gjøres derfor oppmerksom på at det kan forekomme feil/ mangler i informasjonen i forhold til dagens situasjon.

Digitalt kartverk for Vikna og Nærøy
Kartløsningen inneholder oversiktskart, grunnkart med bygg og eiendommer, flyfoto (ortofoto) fra 2006, plandata, kommunale vann- og avløpsdata, markslagsdata samt diverse arealinformasjonsdata. Det er i tillegg knyttet informasjon til diverse objekter i kartene, blant annet til bygg, eiendommer og reguleringsplaner.

Gårdskart
Norsk Institutt for Jord- og Skogkartlegging (NIJOS) har utarbeidet gårdskart og gjort dem tilgjengelige for landbruket. Gjennom Geovekstsamarbeidet har Næringsdrivende i jord- og skogbruket rett til fri bruk av gårdskartene. Det innebærer rett til å bruke kart og data for egen eiendom og foretak (eid og leid areal). Kartene kan f.eks. brukes når offentlige myndigheter pålegger næringsdrivende innen landbruket å utarbeide dokumentasjon, planer og rapporter.

Kart og oppmåling - informasjon fra Vikna kommune

Rådmannen:
BMX banen ferdigstilles høsten 2019
Lagt inn 03.07.19
Annette Wannebo:
BMX bane
Lagt inn 03.05.19
Gangvei mellom Torgvn og Pollen
Lagt inn 16.04.19
Finn. Schawland.:
Forlis.
Lagt inn 20.03.19
Fredrik Lie Gjeseth :
Gangvei mellom Torgveien og pollen.
Lagt inn 13.02.19
Badevakt (8.7.2019)
Søknad om redusert foreldrebetaling i barnehage - Barnehageåret 2018/2019 (4.7.2019)
Personvernombud i Vikna kommune (3.7.2019)