Hva skal den nye kommunen hete?
Publisert: 09.01.2018

Komiteen består av: Amund Hellesø, Solveig Åsgard Kleven, Erik Fløan, Steinar Aspli, Lars Fredrik Mørch og Ørjan Kvaløy.
Navnet på den nye kommunen (Vikna og Nærøy) blir Ytre Namdal, Nærøy, Nærøysund eller Folla/Folda.

Navnekomiteen hadde sitt første møte på Rørvik mandag. De fire alternativene baserer seg på forslag fra navnekomiteen.

Komiteen mener disse fire forslagene er tilstrekkelig for å gå videre. Nå oppfordres alle til å avgi sin stemme på NAs nettsider

Det er også mulig å si sin mening via mail eller post til Vikna kommune vikna@vikna.kommune.no

Fristen er satt til 25. januar. Navnekomiteen har nytt møte 29 januar.

De vil vurdere på nytt når fristen har gått ut, og de innstiller kun på navn til Fellesnemda, som endelig vedtar navnet på ny kommune.

Siri Beate Sund:
Gatelys og fortau i Byåsveien