Personlig assistent til familie på Vikna
Publisert: 11.11.2019

Vi søker etter deg som er interessert i å utgjøre en forskjell i en alvorlig syk gutts liv.

Søknadsfrist 01.12.2019

Even er tre år og har en alvorlig muskelsykdom. Han har en herlig personlighet og er stort sett veldig fornøyd med livet. Han trenger hjelp til alt. Arbeidet vil bestå i å utføre alle gjøremål, som stell, sondemating, medisinhåndtering, aktivisering osv. Jobben vil også innebære å være tilstede for lillebror på et år. Dette er en turnusstilling hvor man må belage seg på å jobbe formiddag, ettermiddag og også av og til noen timer på helg. Vi søker også nattevakter.

Personlige egenskaper hos deg som søker:
Leken, og flink til å se muligheter fremfor begrensninger

Oppriktig glad i barn

Sosial

Ikke redd for å by på deg selv

Genuint opptatt av å skape fine dager for en liten gutt som ikke klarer å delta uten aktive medhjelpere

Evnen til å stå i situasjoner som kan føles utfordrende

Du bør ha sertifikat

Det er en fordel om du har helsefaglig bakgrunn, feks helsefagarbeider, sykepleier eller vernepleier, men dette er ikke et krav. Du vil få god opplæring, og personlig egnethet og god kjemi vil være avgjørende.

Dette er en meningsfull jobb med veldig varierte arbeidsoppgaver, og vi fokuserer alltid på det positive og har flest fine dager! Ikke nøl med å søke, så får du høre mer om oss, og vi mer om deg!

Beate og Sigurd, Mamma og Pappa.

Tilsetting på vanlige kommunale vilkår etter gjeldende lover, avtaler og reglement hvorav prøvetid på 6 måneder. Tilfredsstillende politiattest må legges fram ved tiltredelse.
Referanser må oppgis i søknaden.

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju, og personlig egnethet vil bli vektlagt.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse
avdelingsleder hjemmetjenesten avd 1, Anita Hansen tlf 975 65 140

Søknad med CV, bekreftede vitnemål og attester sendes på e-post til: vikna@vikna.kommune.no

Søknadsfrist 01.12.2019
jon sandow:
sykkel/gangveg rørvik til marøya
Lagt inn 22.11.19
Rundkjøring
Lagt inn 23.10.19
Guttorm Ingebrigtsen:
Rundkjøring
Lagt inn 03.10.19
Ingunn Lysø:
Svar vedr nytt gatenavn
Lagt inn 19.09.19
Kjetil Hartviksen:
Gateadresse med nytt navn.
Lagt inn 10.09.19