Aktuelt
bilde
Kontakt oss
Telefon:
Servicetorget: 74 39 33 00
Teknisk vakt: 468 47 864
E-post:
vikna@vikna.kommune.no
Postadresse:
Vikna kommune
Postboks 133, Sentrum
7901 Rørvik
Besøksadresse:
Engasvn. 27
7900 Rørvik
Eksterne linker
Hege Sørlie blir ny rådmann i Nærøysund kommune
Publisert: 22.06.2018

Hege Sørlie er tilbudt stillingen som prosjektledende rådmann i Nærøysund kommune
Hege Sørlie er tilbudt stillingen som prosjektledende rådmann i Nærøysund kommune
Fellesnemda for Nærøysund kommune tilbyr stillingen som prosjektledende rådmann til Hege Sørlie.

Det er klart etter at en enstemmig fellesnemd behandlet tilsettingen i fredagens møte.

Hege Sørlie (57) arbeider i dag som rådmann i Meløy kommune i Nordland, og har tidligere hatt tilsvarende stilling i Namsos kommune. I tillegg til elleve års erfaring som rådmann, har Sørlie en mastergrad i ledelse fra Handelshøyskolen BI. Hun har også fungert som spesialrådgiver for Helse Nord-Trøndelag i forbindelse omstillingsprosesser i helseforetaket.

Sørlie får den viktige oppgaven med å lede arbeidet med å bygge nye Nærøysund kommune. Etter tiltredelsen høsten 2018 får prosjektlederen blant annet ansvaret for den nye kommuneorganisasjon med nærmere 900 ansatte og 10 000 innbyggere. Etter etableringen av Nærøysund kommune 1. januar 2020, tiltrer Sørlie som rådmann i kommunen.

I alt ti kandidater søkte på lederstillingen i Nærøysund kommune. Et ansettelsesutvalg bestående av ordførerne Steinar Aspli (Nærøy), Amund Hellesø (Vikna) og tillitsvalgt Mona Irene Solsem har [i samarbeid med Bedriftskompetanse] gjennomgått søknader og gjort intervjuer med de aktuelle kandidatene.

- Hege Sørlie har omfattende ledererfaring og har gjennom tidligere stillinger vist at hun kan stå stødig i krevende prosesser. I tilsettingsprosessen har vi lagt vekt på å finne en person med stor arbeidskapasitet, som dessuten kan være en relasjonsbygger i den nye kommuneorganisasjonen. Sørlie kommuniserer godt, samhandler godt med tillitsvalgte og framstår som en leder som ser og bryr seg om sine medarbeidere. Det er dessuten viktig for oss å rekruttere en rådmann med relevant omstillingserfaring, noe Sørlie har fra både helsevesenet og en pågående omstillingsprosess i Meløy kommune. Sørlie har et omfattende nettverk, både i regionen og i nye Trøndelag, hun har kommunaløkonomisk kompetanse og kjenner dessuten grensesnittet mellom administrasjon og politikk i en kommune, uttaler Steinar Aspli og Amund Hellesø.

Gi din kommentar !
Lagrede kommentarer:
Ingen kommentarer lagret
Hurtigvalg
Nyttig
Søk i nyhetene:
Innspill til dialog
Serviceavdelingen:
Svar vedr sommerjobb for ungdom
Lagt inn 03.06.18
Fouad Aljoudi:
sommerjobb ungdom
Lagt inn 23.05.18
Teknisk etat:
Drikkevann - Rørvik
Lagt inn 14.03.18
Odd Jarle Fjeldstad:
Vannkvalitet
Lagt inn 13.03.18
Knut Arne Valø:
Jegerprøvekurs uke 9
Lagt inn 05.02.18
Nyhetsarkiv