Morten Wengstad blir kommunikasjons- og omdømmerådgiver
Publisert: 25.09.2018

Nærøysund kommune forsterker kommunikasjonsarbeidet med egen omdømmerådgiver. Morten Wengstad har takket ja til stillingen.

Wengstad har de siste 14 årene ledet redaksjonen i Ytringen, lokalavisa for Ytre Namdal og Bindal. Ytringen-redaktøren har gjennom årenes løp opparbeidet seg solid kunnskap og et omfattende nettverk bestående av lokale myndigheter, næringsaktører og frivillige. Wengstads kunnskap om regionen og kommunene som skal bli Nærøysund kommune er én av årsakene til at han ble valgt blant søkerne til stillingen.

Wengstad skal koordinere både det interne og eksterne informasjons- og omdømmearbeidet, både i forbindelse med det pågående arbeidet for å etablere en ny kommune og etter sammenslåingen 1. januar 2020.

- Arbeidet med å skape en ny kommune krever gode og gjennomtenkte kommunikasjonsgrep, ikke minst retta mot de rundt 900 ansatte og nærmere 10 000 innbyggerne i den nye kommunen. Nye Nærøysund kommune står overfor store og spennende oppgaver knyttet til vekst, næringsutvikling og tilrettelegging for gode og inkluderende lokalsamfunn. Jeg ser fram til å formidle historien om det som blir en av landets mest spennende vekstkommuner, sier Wengstad.

Kommunikasjons- og omdømmerådgiveren tiltrer stillingen i løpet av høsten 2018. Wengstad blir en del av staben til prosjektleder og påtroppende rådmann Hege Sørlie.

Fredrik Lie Gjeseth :
Gangvei mellom Torgveien og pollen.
Gatelys Fossaahaugen - kabelbrudd
Stubbsvingen og Andreasvn - brøyting