Økt digital kompetanse
Publisert: 03.04.2017

Vikna kommune har fått midler fra Kommunal- og moderniseringsdepartementet for å bidra til økt digital kompetanse, spesielt for den godt voksne delen av befolkningen. Dette skal bidra til god livskvalitet og hverdagsmestring, og økte muligheten til å delta i samfunnslivet - også når mange tjenester og mye kommunikasjon foregår digitalt.

I Vikna kommune er eldrerådet og Frivilligsentralen sentrale i prosjektet, med Ann Heidi Buvarp fra Frivilligsentralen som prosjektleder. En gruppe frivillige er rekruttert til å være veiledere for andre når det seinere skal arrangeres kurs. Denne uka foregår opplæring av dette veilederkorpset, med Hans Petter Hansvik som instruktør. Utover våren, og spesielt til høsten, vil det bli satt opp ulike kurs som det vil bli mulig å melde seg på. Kursene vil være praktisk rettet og ta utgangspunkt i nivået til deltakerne. Temaer vil være dagligdagse digitale verktøy som nettsider, e-post og ulike kommunikasjonsverktøy som Skype.

De som er interessert i å være med på kurs, kan melde fra til Ann Heidi Buvarp, mobil 970 63 987.

Cathrine Walaunet:
Fortsatt dårlig sikt
Lagt inn 29.10.17
Beskjæring av busker/trær - gatelys
Lagt inn 02.10.17
Kjell Binderø:
Plasrforurensing.
Lagt inn 27.09.17
June Bondø:
Dårlig sikt i kryss inn til Jektløpet!
Lagt inn 23.09.17
Gatelys - Status 2017