Etablererkurs
Publisert: 24.08.2017

Etablererkurs i Trøndelag har som mål å gi en kort innføring i hva som er viktig å tenke på ved oppstart av bedrift. Kurset er ment som et lavterskeltilbud til deg som vurderer å starte bedrift. Vi gir en kort innføring i hva som er viktig å ha tenkt gjennom på forhånd før du går i gang med etablering av selskapet. Kurset er over fire kvelder og hver kurskveld har et tema.

Første kurskveld - markedsavklaring. Her skal vi bli litt bedre kjent med hva markedskunnskap er og hvordan vi innhenter tilstrekkelig med markedskunnskap i det markedet gründeren skal operere i.

Andre kurskveld - markedsstrategi og bærekraft. Her skal vi ha fokus på hva vi legger til grunn når det gjelder prisstrategi, hvilke markedskanaler det er lurt å satse på. Vi skal også gjennom begrepet bærekraft, og hvorfor dette er viktig.

Tredje kurskveld - økonomi. Fokuset være å gi deltakere et innblikk i og en forståelse av regnskap og likviditetsstyring

Siste kurskveld - forretningsmodellering. Her skal vi lære med om forretningsmodellering. Hvordan skal vi skape mest mulig verdi overfor kundene våre.

Mer info og påmelding på www.proneo.no

Cathrine Walaunet:
Fortsatt dårlig sikt
Lagt inn 29.10.17
Beskjæring av busker/trær - gatelys
Lagt inn 02.10.17
Kjell Binderø:
Plasrforurensing.
Lagt inn 27.09.17
June Bondø:
Dårlig sikt i kryss inn til Jektløpet!
Lagt inn 23.09.17
Gatelys - Status 2017